Խոհանոց

ՓՈՒԴԻՆԳ

.Հարել ձուն, ավելացնել վանիլինը, կաթն ու շաքարավազը, ապա ալյուրը: • Կեսի վրա ավելացնել կակաոն:Մարմանդ կրակի վրա, առանձին-առանձին եփել, անընդհատ խառնելով, մինչև եռալը: • Լցնել ափսեների
Խոհանոց

Աղցան «Երևանյան»

Վարունգը, սոխը կլպել, բուլղարական պղպեղը պտղակոթի կողմից մաքրել: Բանջարեղենը կտրել կլոր շերտերով: Համեմը, ռեհանը, մաղադանոսը մանր կտրել: Բանջարեղենը աղցանամանի մեջ դասավորել շարունակական շարքով այնպես, որ
Խոհանոց

ՀԱՐԻՍԱ

Անհրաժեշտ պարագաները. 125 գր հավի կրծքամիս 70 գր ցորեն 50 գր յուղ 30 գր սոխ աղ Պատրաստման եղանակը. Հավի կրծքամիսը եփել, ոսկորները հեռացնել ու կտրատել: