Image default
Խոհանոց

Բալի Շաքարածոր

Բալի շաքարածոր պատրաստելու համար անհրաժեշտ է կորիզները
հանել,հնարավորինս քիչ ջրով օշարակ պատրաստել,
բալերը լցնել այդ օշարակի մեջ և թողնել ամբողջ գիշերը:
Հաջորդ օրը պտուղները հանել օշարակից,այն եռացնել և նորից բալերը լցնել մեջը:
Այս պրոցեսը կրկնել այնքան,մինչև բալերը ծածկվեն շաքարի բյուրեղիկներով:
Հարմար է չորացնել ցանցի վրա,միջանցիկ քամին նպաստում է արագ չորանալուն:
Պահելով զով տեղում:
loading...

Կարդացեք նաև

ԼԻԲԱՆԱՆՅԱՆ ԳԻՇԵՐՆԵՐ

admin

Կոլոլակով և կաբաչկայով ապուր:

admin

Բրնձով և սնկով կոտլետ

admin