Պանրե ձնեմարդ

Բաղադրությունը
6-8բաժին
400 գ սերուցքային կարագ(օր. philodelphia)
1 1/2 բաժակ քերած պանիր Monterey Jack կամ chadder
1 պճեղ սխտոր մանր կտրատած
Աղ և սև պղպեղ
կանաչի, մեխակ, սև հաց , սև ձիթապտուղ գազար

Պատրաստման եղանակները
Խոհանոցային կոմբայնի մեջ կտրատեք պանիրը (մի քիչ պահել զարդարանքի համար) , 1/5 բաժակ քերած պանիրը սխտորը (ըստ ճաշակի) աղը լավ խառնել , սատցված մասսայից սարքել գնդիկներ և թողնել սառնարանում 30րոպե, սառչի պնդանա:
Սառչելուց հետո գնդիկները թաթախեք քերած պանրի մեջ, շարեք գնդիկներ իրար վրա այնպես , որ ստացվի ձնեմարդ: Հացը կտրեք շրջանակներով գլխարկը ստանալու համար, հացի կտորները կպցրեք հալաց պանրով:Աչքերը և կորճակները ստանալու համար օգտագործեք ձիթապտուղ, իսկ վզնոցի համար կանաչի և մեխակ օգտագործեք:
2-րդ տարբերակը կարող եք պատրաստել իրար խառնելով սխտորը , հալած պանիրը և սև հացի փշրանքները, մնացածը թողնելով նույնը:
Բարի ախորժակ

loading...

Նմանատիպ նյութեր