Պուտուկ

Ոչխարի կրծքամիսը կտրել 50-60 գ-ոց կտորներով, եփել պուտուկի մեջ (կավե աման)՝ ջոկած և լվացած մեծ ոլոռների հետ: Ապուրը պետք է եփել առանց կափարիչի կաթսայի մեջ և ջուրը քչանալու դեպքում ավելացնել արգանակ: Մսի եփվելուց 20-30 րոպե առաջ լցնել խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլ, կանաչ կամ գլուխ սոխ, աղ անել, ավելացնել կարմիր պղպեղ, լոլիկ (կտորներով կտրատած), մանրացրած կանաչի և եփել: Պուտուկը մատուցել նույն ամանով, ափսեի մեջ լցնել ուտելուց անմիջապես աքաջ:

Պարունակություն

100 գ. ոչխարի մսի համար վերցնել 20 գ. ոլոռ, 20 գ. գլուխ սոխ, 100 գ. կարտոֆիլ, 60 գ. լոլիկ կամ 10 գ. տոմատ, աղ, կարմիր պղպեղ, խառը կանաչին ըստ ճաշակի:

loading...

Նմանատիպ նյութեր