Խոհանոց Հասարակություն

Ամանորյա ընթրիք. Ի՞նչ են ուտում Ամանորի գիշերը տարբեր երկրներում

Սուսի Միսակյան
Հայաստանում ամանորյա սեղաններին հիմնականում նույնն է. խոզի ազդր. դոլմա, նրբաբլիթ, աղցաններ ու կոտլետներ: Շատերն են բողոքում սեղանների կրկնվող սննդամթերքներից, սակայն այլընտրանք առաջարկվող սուպերմարկետների  նորությունները ևս
Խոհանոց

Աղցան «ԱՄԱՆՈՐՅԱ ԱՍՏՂԻԿ»

admin
Բաղադրությունը 250 գր եփած հավի փափկամիս 2 խնձոր 200 գր պանիր 3 ճաշի գդալ մայոնեզ 100 գր կարմիր ձկնկիթ Պատրաստման եղանակները Հավի փափկամիսը կտրատել ծղոտանման,
Խոհանոց

Ինչպե՞ս ճիշտ սնվել աշխատավայրում

admin
Այսօրվա պայմաններում, երբ դժվար է գտնել լավ և բարձր վարձատրվող աշխատանք, երբեմն անհրաժեշտություն է առաջանում հաշտվել բազմաթիվ անհարմարությունների հետ: Դրանցից մեկը ընդմիջման ժամի բացակայությունն է:
Խոհանոց

Պանրե ձնեմարդ

admin
Բաղադրությունը 6-8բաժին 400 գ սերուցքային կարագ(օր. philodelphia) 1 1/2 բաժակ քերած պանիր Monterey Jack կամ chadder 1 պճեղ սխտոր մանր կտրատած Աղ և սև պղպեղ
Խոհանոց

ԼԻԲԱՆԱՆՅԱՆ ԳԻՇԵՐՆԵՐ

admin
• Հարել կաթը, օսլան և շաքարավազը և եռացնել: • Կրակն անջատելուց հետո խառնել սերն ու էսանսը. տաք վիճակում դատարկել այն ափսեի մեջ, որով պիտի մատուցել:
Խոհանոց

Պուտուկ

Ոչխարի կրծքամիսը կտրել 50-60 գ-ոց կտորներով, եփել պուտուկի մեջ (կավե աման)՝ ջոկած և լվացած մեծ ոլոռների հետ: Ապուրը պետք է եփել առանց կափարիչի կաթսայի մեջ