Ամսագիր.am
Image default
Խոհանոց

Բրնձով և սնկով կոտլետ

Բաղադրությունը

 

2 բաժակ խաշած բրինձ,
200 գր. շամպինիոն,
2 հատ ձու,
1 թգ. կրախմալ
1 սոխ,
ձեթ,
աղ, սև պղպեղ:


Պատրաստման եղանակները

 

Սոխը, սունկը մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ, ընթացքում համեմել աղով և պղպեղով: Այնուհետև ավելացնել բրինձը, ձուն, կրախմալը և կրկին համեմել աղով և պղպեղով: Ճաշի գդալ վերցնել, գնդիկներ պատրաստել, կոտլետի տեսք տալ, երկու կողմից ալյուրի մեջ թաթախել և տապակել ձեթի մեջ: Կարող եք մատուցել որևէ սոուսի հետ:

loading...

Կարդացեք նաև

Պանրե ձնեմարդ

admin

Կոլոլակով և կաբաչկայով ապուր:

admin

Ամառային աղցան