Ամսագիր.am
Image default
Խոհանոց

ՀԱՐԻՍԱ

Անհրաժեշտ պարագաները.

  • 125 գր հավի կրծքամիս
  • 70 գր ցորեն
  • 50 գր յուղ
  • 30 գր սոխ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը.
Հավի կրծքամիսը եփել, ոսկորները հեռացնել ու կտրատել: Եռացող արգանակի մեջ լցնել նախապես թրջած խոշոր ցորենը, ավելացնել հավի կտորները եվ շարունակել եփել թույլ կրակի վրա: Հենց որ շիլան պնդանա, այն լավ հարել եվ շարունակել եփել այնքան ժամանակ, մինչեվ զանգվածը համասեռ դառնա: Վերջում համեմել աղով ու լավ խառնել:

Հարիսան մատուցելիս սեղանին առանձին ափսեով յուղով տապակած սոխ դնել:

 

loading...

Կարդացեք նաև

ՓՈՒԴԻՆԳ

Դեղձով կոկտեյլ

Սուսի Միսակյան

«Տորիխաս» (իսպանական քաղցրահաց)