Ամսագիր.am
Image default
Խոհանոց

ՓՈՒԴԻՆԳ

.Հարել ձուն, ավելացնել վանիլինը, կաթն ու շաքարավազը, ապա ալյուրը:

• Կեսի վրա ավելացնել կակաոն:Մարմանդ կրակի վրա, առանձին-առանձին եփել, անընդհատ խառնելով, մինչև եռալը:

• Լցնել ափսեների մեջ, թողնել սառչի. գոլ վիճակում վրան լցնել ջրով բացված ժելեն, զարդարել և պահել սառնարանում, որպեսզի ամրանա:

loading...

Կարդացեք նաև

Ապխտած Վիտչինայով Ռուլետ

Դեղձով կոկտեյլ

Սուսի Միսակյան

Կոլոլակով և կաբաչկայով ապուր:

admin