Ամսագիր.am
Image default
Խոհանոց

ԼԻԲԱՆԱՆՅԱՆ ԳԻՇԵՐՆԵՐ

• Հարել կաթը, օսլան և շաքարավազը և եռացնել:
• Կրակն անջատելուց հետո խառնել սերն ու էսանսը. տաք վիճակում դատարկել այն ափսեի մեջ, որով պիտի մատուցել:
• Վրան շերտել բանանը, շաղ տալ մանրացված ընկուզեղենը և լցնել մեղրը:

loading...

Կարդացեք նաև

Ամանորյա ընթրիք. Ի՞նչ են ուտում Ամանորի գիշերը տարբեր երկրներում

Սուսի Միսակյան

Ինչպե՞ս ճիշտ սնվել աշխատավայրում

admin

Պելմենիներով ապուր

admin