Աղցան «ԱՄԱՆՈՐՅԱ ԱՍՏՂԻԿ»
Բաղադրությունը
250 գր եփած հավի փափկամիս
2 խնձոր
200 գր պանիր
3 ճաշի գդալ մայոնեզ
100 գր կարմիր ձկնկիթ
Պատրաստման եղանակները
Հավի փափկամիսը կտրատել ծղոտանման, խնձորները` մանր, խորանարդաձև, պանիրն անցկացնել քերիչով:
Բաղադրիչները դասավորել հետևյալ շերտերով` հավի փափկամիս, մայոնեզ, խնձոր, մայոնեզ, պանիր, մայոնեզ, ձկնկիթ:
Աղցանին դանակի կամ խոհանոցային բահիկի օգնությամբ աստղի ձև տալ, զարդարել ձվի սպիտակուցով և ձիթապտուղներով այնպես, ինչպես պատկերված է նկարում: